Programari cursuri Reiki | Cursuri Reiki

Programari cursuri Reiki

Curs Reiki japonez (Gendai Reiki ho)

Am REVENIT la modelul formarii Reiki LA CLASA. Click aici pentru detalii.

Pentru a te asigura ca nu ratezi urmatorul curs, inscrie-te la Newsletter.

Bogdan Levitchi alaturi de fondatorul sistemului Gendai Reiki - Hiroshi Doi senseiCe este Reiki?

Reiki este format din doua cuvinte japoneze: Rei care inseamna nobil, spirit, universal, si Ki ce reprezinta termenul pentru energie. Impreuna, cele doua cuvinte ar insemna Energia Universala, o energie nobila, spirituala si infinita.

Energia Reiki este energia care sustine viata - Sursa Vietii. 

Sistemul japonez Reiki ne invata sa ne reconectam cu Energia Universala a Vietii si sa o utilizam pentru vindecare, echilibrare, reducerea stresului, relaxare, dezvoltare spirituala si ajutor pentru indeplinirea scopului vietii.

Instructor
Sunt Bogdan Levitchi, fost IT-ist, si practic Reiki dind 2005, de cand am descoperit ca acest sistem japonez ma ajuta sa imi imbunatatesc sanatatea, rezultatele, bunastarea… viata cu totul.  Te invit si pe tine sa inveti sa folosesti in mod corect aceasta metoda simpla dar puternica pentru a-ti recastiga si valorifica resursele interioare, vitalitatea, eficienta in atingerea obiectivelor si bucuria de a trai.

Vino la un curs de Reiki cu mine:

 • Daca ai dat de greu in viata ta
 • Daca ai inceput sa-ti dai seama ca nu esti pe o cale potrivita
 • Daca inca nu te afli pe lista prioritatilor tale
 • Daca nu te simti bine
 • Daca ai obosit
 • Daca pare ca ai totul, dar totusi nu te simti implinit
 • Daca cei apropiati au nevoie de ajutorul tau
 • Daca pur si simplu vrei sa-ti atingi intregul potential, sa fii mai energic, mai echilibrat, mai eficient si mai fericit!

Nu veni la cursul meu:

 • Daca nu vrei sa gasesti o ora pe zi pentru tine
 • Daca te astepti ca cineva sa-ti rezolve problemele iar tu sa continui ca si pana acum
 • Daca te astepti sa primesti o bagheta magica ce iti va face viata mai frumoasa (fara ca tu sa misti un deget), incepand de ieri
 • Daca nu ai de gand sa devii responsabil de viata ta

Practicand Reiki, poti:

 • Sa-ti gasesti resursele pentru a te schimba
 • Sa elimini stresul din viata ta
 • Sa ameliorezi si sa vindeci problemele care apar de-a lungul vietii
 • Sa-ti regasesti vitalitatea si fericirea
 • Sa devii mai constient de tine
 • Sa dai o alta profunzime vietii tale
 • Sa reincepi sa te bucuri de lucrurile simple
 • Sa-ti regasesti echilibrul, locul si rostul in viata ta

Detalii despre curs

Acest curs este destinat celor care se afla la inceput de drum, dar si celor mai avansati, care ar dori sa aprofundeze Reiki impreuna cu un alt maestru.

Cursul se va desfaura pe parcursul unei zile. Acesta cuprinde o parte teoretica, 3 acordaje (initieri) si o parte practica, prin care cursantul va simti fluxul de energie Reiki si va constientiza abilitatile dobandite ca urmare a acestei initieri. Se va pune un accent mai mare pe partea practica, in timp ce partea teoretica va fi sustinuta si de materialul de curs pe care il vei primi.

La sfarsitul acestui curs:

 • vei fi capabil sa-ti faci un autotratament pentru echilibrarea ta energetica
 • vei putea sa-i ajuti pe cei apropiati sau cei care iti cer ajutorul in rezolvarea unor afectiuni mai putin grave (dureri obisnuite de cap, probleme digestive, rani).
 • vei putea sa purifici si sa energizezi: mancarea, apa, cristale, sa-ti cureti energetic locuinta
 • nu in ultimul rand, practicand Reiki, vei descoperi schimbari pozitive in toate aspectele vietii tale: sanatate fizica si emotionala, relatii, vitalitate, claritate, eficienta, curaj, noi perspective de a privi si intelege lucrurile, o mai mare usurinta in stabilirea si atingerea obiectivelor tale.

Planul cursului - vezi detalii

Numarul de locuri
6 participanti

Locatia
Se va comunica ulterior.

Diplome
Pentru fiecare nivel, se vor elibera diplome de catre Centrul de Initiere si Perfectionare Reiki Romania. Diploma pe care o vei primi va atesta faptul ca ai participat la cursul de Gendai Reiki ho sustinut de unul dintre instructorii acreditati ai centrului, garantand astfel calitatea lui. Diploma va fi parafata cu stampila oferita centrului de catre Hiroshi Doi sensei.

Curs Reiki incepatoriLinia de initiere

Se considera ca linia de initiere este importanta in Reiki, intrucat conteaza felul in care s-au realizat acordajele si s-au transmis practicile.

Hiroshi Doi, fondatorul Gendai Reiko ho a primit acordajul de la Kimiko Koyama sensei, care a fost presedinta Usui Reiki Ryoho Gakkai, astfel incat energia Reiki este mostenita, in linie directa, de la Mikao Usui sensei – fondatorul Reiki.

Astfel, linia ta de initiere va fi:

Mikao Usui - Kan'ichi Taketomi - Kimiko Koyama - Hiroshi Doi – Bogdan Levitchi

Concepte de baza in Gendai Reiki ho asa cum le descrie Hiroshi Doi sensei

 • Reinvestigarea Reiki-ului Traditional si a Reiki-ului Vestic si restructurarea Gendai Reiki pentru „vindecarea corpului si a mintii si dezvoltarea spirituala”.
 • Evitarea misterului, dogmatismului si prejudecatilor. Aplicarea tehnicilor ale caror efecte sunt in mod obisnuit, verificate, simtite.
 • Respectarea conceptelor de baza Reiki ale lui Usui sensei, aplicarea tehnicilor eficace, care se potrivesc indeplinirii conceptelor, scopurilor.
 • Tehnicile sunt simplificate, standardizate si sunt structurate pentru a fi folosite cu usurinta in viata de zi cu zi.

Cercul ReikiDetalii despre curs

Evitarea misterului si prejudecatilor. Aplicarea tehnicilor ale caror efecte sunt in mod obisnuit, verificate, simtite.

Respectarea conceptelor de baza Reiki ale luiMikao Usui sensei, aplicarea tehnicilor eficace, care se potrivesc indeplinirii conceptelor, scopurilor.

Reinvestigarea diferitelor linii de Reiki si structurarea Gendai Reiki pentru „vindecarea corpului si a mintii si dezvoltarea spirituala”.

Tehnicile sunt simplificate, standardizate si sunt structurate pentru a fi folosite cu usurinta in viata de zi cu zi.

Autotratamentul in cadrul cursului de Reiki cu Bogdan LevitchiCe se intampla dupa curs
Dupa ce vei participa la acest curs, vei beneficia in continuare de sustinerea mea de-a lungul practicii, prin intalnirile saptamanale pe care le organizez pentru a practica impreuna (Intalniri de lucru). De asemenea vom putea dialoga pe e-mail in cazul nelamuririlor care pot apare precum si accesul la comunitate de practicanti ce au invatat Reiki cu mine prin intermediul unui server dedicat.

Conditii de participare
Sa nu prezinti probleme de sanatate psihica sau fizica majore (schizofrenie, paranoia, epilepsie, etc). De asemenea varsta participantilor trebuie sa fie peste 18 ani.

Urmatoarele etape
Cursurile de Gendai Reiki nivelurile II (practicant), III (maestru) si IV (maestru instructor) se fac la cererea directa de catre cei care au participat deja la cursul de gradul I facut cu mine.Aceste cursuri nu sunt anuntate pe site.

Licentierea
Centrul de Initiere si Perfectionare Reiki Romania isi propune sa formeze instructori Reiki. Programul de licentiere pt Bucurestiva fi supervizat de catre Bogdan Levitchi in calitate de instructor si director al centrului.

Daca iti doresti o schimbare in viata ta, acum este momentul sa faci acest pas. “Daca vei continua sa faci aceleasi lucruri, nu te astepta la rezultate diferite!” - Albert Einstein

Rezerva-ti locul printr-un e-mail cu numele tau la bogdan.levitchi@gmail.com