Practica Reiki | Cursuri Reiki

Practica Reiki

Aici veti gasi cateva sectiuni utile in evolutia unui practicand Reiki si nu numai.

Tehnici Japoneze

Reprezinta o colectie de tehnici care au ca sursa tehnicile originale folosite de Mikao Usui sensei. Unele dintre aceste tehnici au fost dezvaluite pentru prima data publicului larg, de catre Hiroshi Doi sensei la conferinta internationala de Reiki din Canada in anul 2000.

Meditatii

Cum practica spirituala este formata din mai multe aspecte, cel mental este de o importanta majora. Hrana pentru suflet, calea catre intelepciune, modul de a afla raspunsurile intrebarilor existentiale (Cine suntem noi?) sunt cateva cuvinte din care reies importanta acestei practici. Lucrul cu mintea si emotiile noastre reprezinta calea de dezvoltarea spirituala spre atingerea starii de Pace Interioara - Anshin Ritsumei.

Simboluri Reiki

Avand in vedere ca aceste simboluri au inceput sa fie publice, voi incerca sa-i ajut pe practicanti prin oferirea unor simboluri intr-un format usor de tiparit si la o dimensiune acceptabila. Folosirea acestora fara o initiere in prealabil, nu isi are nici un sens, asa cum nu incerc nici sa amplific tendinta de a le folosi, cand scopul nostru ar trebui sa fie acela de a renunta la ele pe masura ce invatam accesarea energiei fara ajutorul lor. Din fericire, acest aspect - ca nu numarul de simboluri arata cat de "bun" este un sistem - incepe sa fie costientizat din ce in ce mai mult in ultimul timp.

Tratamente

Aceasta sectiune contine moduri de tratamente Reiki, pozitii de maini cat si aplicatii specifice pentru diverse afectiuni.