Intalniri de practica Reiki | Cursuri Reiki

Intalniri de practica Reiki

Intalniri de practica Reiki in BucurestiScopul
Scopul principal este continuarea practicarii Reiki-ului si dupa ce am participat la un curs de initiere. In acest mod putem sa aprofundam Reiki-ul sa facem schimb de experienta cu alte persoane practicante, sa ne echilibram.
De asemenea, este util celor care doresc sa inceapa sa practice Reiki, luand un prim contact in acest fel cu practica si nu doar cu teoria.
Pot beneficia de o echilibrare energetica persoanele care se simt stresate, obosite de activitatile cotidiene.

Instructor
Bogdan Levitchi, maestru Reiki licentiat si director al Centrului de Initiere si Perfectionare Reiki Romania, centru care este reprezentant oficial in Romania al Asociatiei de Vindecare Gendai Reiki ho - Japonia

Conditii de participare
Orice persoana care a participat la un curs sustinut de maestrul Bogdan Levitchi.

Practica Reiki in Bucuresti cu Bogdan LevitchiDetalii despre intalnirea de practica Reiki
In linii mari, intalnirea se desfasoara in cateva etape. Exista o perioada de acomodare in care putem discuta diverse teme, ne cunoastem.
Apoi exista o perioada de linistire a mintii prin practicarea catorva exercitii de respiratie, meditatii. Urmeaza cateva exercitii de Reiki pt curatare, echilibrare, energizare. Se ofera Reiju-ul de catre instructor pt fiecare particiapant (o tehnicica ce poate fi comparata cu o initiere temporara). In ultima parte exista practica pe perechi sau in grupuri mai mici in care oferim si primim terapie.