Hyakuten Inamoto sensei a fost in Romania | Cursuri Reiki

Hyakuten Inamoto sensei a fost in Romania

Hyakuten Inamoto senseiReintalnirea cu maestrul

Weekend-ul trecut (03-04 septembrie) l-am reintalnit pe unul dintre maestrii Reiki japonezi ce continua sa faca lumina intre miturile si legendele ce au cuprins Reiki-ul in intreaga lume - Hyakuten Inamoto sensei. De fiecare data, m-am bucurat sa aflu informatii ce vin de la oameni care sunt mai aproape de sursa.

Si de aceasta data, alaturi de maestrul meu Calin Petru Cotrau (presedinte al Centrului de Initiere si Perfectionare Romania) am ajutat ca inca aproape 30 de practicanti Reiki sa primeasca in mod direct aceasta cunoastere.

Chiar daca pentru mine, revederea maestrului era pentru a cincea sau a sasea oara, nu am putut sa nu fiu surprins din nou de eleganta, simplitatea, bucuria si seninatatea ce poate sa caracterizeze un calugar japonez.

Practica ReikiCand incepem sa ne apropiem de Reiki

De data aceasta, am ascultat mai mult, am pus mai putine intrebari, lucru remarcat de Inamoto sensei care intr-o pauza, i-a spus lui Calin: “Imi place de Bogdan - nu mai pune intrebari,… a inteles!…” In Reiki nu sunt multe lucruri de inteles, singura problema este acceptarea simplitatii lui… Oricum, sper sa nu-l fi dezamagit prea tare, pentru ca imediat dupa remarca sa am pus vreo 2-3 intrebari :D, cei drept, in spirit didactic - stiam raspunsul dar doream ca cei prezenti sa il auda din gura maestrului ;).Hyakuten Inamoto sensei

Pe curand!

Nu pot sa inchei decat cu: Multumesc Inamoto sensei! si cu speranta ca il voi revedea cat de curand.

Va las in compania maestrului, prin cateva imagini surprinse in timpul cursului avansat, pentru formarea instructorilor Komyo Reiki Kai.

Mikao Usui sensei

Komyo Reiki Kai - Bucuresti 2016

Practica Reiki