Faimosul vindecator brazilian Rubens Faria Jr. a fost in Romania | Cursuri Reiki

Faimosul vindecator brazilian Rubens Faria Jr. a fost in Romania

Rubens Faria Jr. si Bogdan LevitchiExista minuni?! Ce inseamna minuni?!

Un om deosebit, atat de simplu...

Am avut ocazia sa vad stiinta si mediumitatea intr-un singur om.

Intalnirea cu Rubens m-a marcat, este putin spus. Inca e mult prea devreme sa scriu ceva, dar incerc in ideea de a mai sedimenta informatia. Mai degraba, o sa incerc sa astern in continuare ideile care simt nevoia sa le gasesc un numitor comun:

- conceptele stiintifice desi foarte avansate nu pot explica un fenomen ce nu poate fi acceptat decat atunci cand este trait (si poate nici atunci)

- chiar si Rubens atunci cand explica, trebuie sa se decida de ce parte este - om de stiinta, dr in neurostiinte cel care teoretizeaza si experimenteaza sau medium cel care FACE fara sa stie CUM FACE

Rubens Faria Jr. in Romania- am fost pus in fata unei persoane care vindeca; si vindeca intr-un mod miraculos, sute de persoane pe zi. Rubens a avut amabilitatea sa ne expuna istoria lui de viata, impreuna cu incercarile sale, cu intrebarile sale. Au fost momente cand prietenii au fugit si a fost ajutat de puscariasi, au fost momente cand a vindecat in mod miraculos iar pacientul nu a fost miscat deloc in constiinta sa, au fost momente in care s-a intrebat ce rol are vindecarea pe pamant, si de ce face acest lucru...

- am fost pus in situatia de a ma confrunta cu instincte primare, cu situatii care depasesc trairile cotidiene - tu ce ai face daca ai fi pus sa alegi, sa afli raspuns la o intrebare, sau o cerere; ce ai intreba, ce ai cere?

Asadar, cele 4 zile ale lui Rubens in Romania, m-au pus sa-mi redefinesc valoarea vietii, sa vad cu alti ochi procesul vindecarii, sa accept ca desi miracolele exista, ele nu exista. Si toate astea, patruns si de gandul ca, pe undeva, si eu am un 0,000...x % din Rubens, care este de formare ing. electronist (ca si mine), si apoi, in urma unui eveniment, a luat calea terapiilor alternative, pentru a se reintoarce in zona stiintifica pentru a isi explica ceea ce face, asa cum si eu, nu am parasit gandirea moderna pentru a ma pierde in dimensiunea misticismului.